Handmade with love

Al mijn sieraden worden door mij met veel liefde en zorg gemaakt in mijn eigen atelier. Wat ik maak is uniek of in kleine oplage gemaakt. Hierdoor is in sommige gevallen een kleine aanpassing mogelijk. Denk aan het sieraad in een andere kleur goud, een andere maat, een andere edelsteen of het gebruik van een eigen diamant. Indien je hier specifieke wensen voor hebt, neem dan contact met mij op via mail om te kijken wat er mogelijk is!

Collection is empty

Terug naar homepage

Uniek en exclusief

'One of a kind'

Het liefst maak ik  'One of a kind' juwelen, oftewel er is er maar één van gemaakt. Door dit te doen, zonder beperkingen, ontstaat er 'flow' bij het creatieproces. Vaak begint het met een vaag idee, wat constant verder uitgewerkt en gefinetuned wordt. Meestal is de exacte uitkomst dus ook voor mij onbekend, en ontstaat het geheel tijdens het creatieproces. Door het verder ontwikkelen van een bepaalde vorm of idee dat ik eerder had, ontstaat er vaak weer een nieuwe variant. Soms worden bepaalde delen herhaald in andere varianten, maar geen één versie is precies hetzelfde.
Door op deze manier te werken kan ik mijn creativiteit optimaal benutten en kan ik al mijn energie, liefde en aandacht stoppen in het maken van 1 geweldig stuk. Dit ene sieraad (of soms zelfs object) is misschien wel precies waar jij verliefd op wordt. Sieraden zijn erg persoonlijk en hoe bijzonder is het dan, als je iets draagt waarvan jij de enige versie hebt!

Bekijk de 'One of a kind' sieraden

Kleine oplage

Collectie

Een kleine en fijne collectie sieraden die ik in beperkte oplage maak. Dit omdat ik niet houd van massa-productie en bij het maken plezier wil houden in mijn werk en elk stuk met liefde en aandacht wil kunnen maken. Kwaliteit vind ik belangrijker dan kwantiteit en dit kun je in mijn werk zien.
Deze sieraden heb ik niet standaard op voorraad, maar maak ik op bestelling. Zo zijn er ook kleine aanpassingen mogelijk (denk bijv. aan een andere edelsteen soort) en daarnaast zorgt dit voor een duurzamere manier van werken.

Op dit moment heb ik 2 kleine collecties: Daisy & Dahlia en de Oorvlindertjes.

Bekijk de Daisy & Dahlia collectie