Made to order
Mijn kunstwerken kunnen op verschillende formaten en dragers afgedrukt worden. Ook worden ze pas geproduceerd op het moment dat ze besteld worden. Hiermee voorkomen we verspilling en ik vraag u daar ook bewust van te zijn tijdens het bestellen, en zorgvuldig te overwegen welk formaat en materiaal het beste aansluit bij uw wensen.

Afmeting
Als u het lastig vindt de maat van uw gewenste kunstwerk in te schatten, raad ik u aan een stuk karton o.i.d. van de potentiële maat van het werk op de gewenste plek te houden. Mocht u twijfelen over de maat, neem dan vrijblijvend contact met mij op, zodat ik mee kan denken om tot het mooiste resultaat te komen!

Specifieke wensen
Indien u specifieke wensen heeft wat betreft een afdruk kunt u contact met mij opnemen per mail. Zo is het in sommige gevallen mogelijk om een ander formaat of ander materiaal waar de foto op gedrukt wordt te regelen. Graag in uw mail zo compleet mogelijk uw wens omschrijven (welk werk gaat het om, welk formaat, welke wens etc.). 

Houd er rekening mee dat wanneer er een persoonlijke aanpassing aan een kunstwerk wordt gedaan, dit de verkoop definitief maakt en deze niet kan worden geretourneerd of terugbetaald. 

Proefprint
Ik begrijp dat het lastig kan zijn om te bepalen of de kleuren in het kunstwerk mooi bij uw interieur passen. Ook kan er een afwijking zitten in het kunstwerk dat u op uw beeldscherm ziet t.o.v. de uiteindelijke afdruk.

Indien gewenst, kunt u een deel van een foto laten afdrukken (op 20x30cm) om beter te kunnen inschatten of de kunstfoto een goede match is met de ruimte waarin u het wilt hangen.

Deze afdruk zal op het gewenste materiaal afgedrukt worden. De kosten hiervoor verschillen per materiaaltype. Deze kosten zullen aan u berekend worden en indien u tot aanschaf over gaat van het totale kunstwerk, dan kunt u de proef-afdruk retourneren en zal deze in korting gebracht worden op het factuurbedrag. 
Mocht u hier gebruik van willen maken, neem dan contact met mij op!

Proefdruk Mat / Antireflex: €50,-
Proefdruk Maxima HD: €75,-
Proefdruk Museumglas/ Ultra HD: €85,-

Levering
Uw exclusieve kunstwerk wordt afgedrukt als uw bestelling binnen is. Het duurt gemiddeld 3 weken voor hij klaar is voor verzending.
De verzending wordt gedaan door een professionele koeriersdienst en het lever moment probeer ik zoveel mogelijk met u af te stemmen.

Retourneren
Mocht u ondanks alles toch niet helemaal tevreden zijn met uw aankoop, dan heeft u 14 dagen vanaf de datum waarop u uw bestelling hebt ontvangen om het / de product (en) naar mij te retourneren.
U doet hiermee beroep op het herroepingsrecht. 
Neem indien u iets retour wenst te sturen eerst contact met mij op per mail zodat we samen het retourproces zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

Ik garandeer een terugbetaling als het product in geleverde staat en grondig verpakt (bij voorkeur in de originele verpakking) wordt geretourneerd. 

De verzendkosten voor retour dienen door de klant zelf betaald te worden.  Ik raad ten zeerste aan om dat in elk geval aangetekend te doen en een bewijs van verzending te verkrijgen - als het product zoek raakt, valt dit niet onder mijn verantwoordelijkheid. Ook verzoek ik u om voor het retourneren contact op te nemen via mail om de retournering voor te leggen.

Verzendkosten voor retourzendingen worden alleen terugbetaald als de retourzending het gevolg is van een fout van mijn kant.
Ik behoud het recht om tegoeden te weigeren als de geretourneerde artikelen niet voldoen aan bovenstaand retourbeleid.

Invoerbelasting / -heffingen die uw bestelling mogelijk hebben gemaakt voor geretourneerde artikelen worden niet vergoed.