Trouwen? Bezegel jullie huwelijk met persoonlijke, handgemaakte trouwringen

Bij het huwelijk beloof je elkaar eeuwige trouw. Het is dus de bedoeling dat de trouwringen wel een tijdje meegaan. Waarom dan geen trouwringen laten maken die helemaal bij jullie passen?! De ringen kunnen helemaal ontworpen en vervaardigd worden naar jullie eigen verhaal en wensen. Ook het verwerken van een bestaand sieraad, bijvoorbeeld de verlovingsring, een erfstuk, of het verwerken van 'oud goud' in de trouwringen is mogelijk.
 

Een persoonlijk ontwerp laten maken, hoe werkt dat?

Het handigste is om hiervoor met mij een afspraak te maken. Tijdens een gesprek probeer ik erachter te komen wie jullie zijn, wat jullie eventuele wensen zijn en wat jullie mooi vinden. Met behulp van een aantal 'proefringen' probeer ik erachter te komen wat jullie mooi vinden qua stijl en wat passend is qua grootte in verhouding met de hand. Naar aanleiding van dit gesprek ga ik brainstormen om tot één of  meerdere ontwerpen te komen.
Hoe het proces daarna verloopt verschilt per situatie. Afhankelijk van welke ideeen ik heb, maak ik bijvoorbeeld proefringen, schetsen of een 3d-tekening om aan jullie duidelijk te maken wat mijn idee is. Daarna kunnen we dit weer bespreken en eventueel aanpassen / bijschaven waar nodig.

Om voldoende tijd te hebben voor het ontwerpproces en de vervaardiging van de trouwringen raad ik aan om minimaal 2 maanden van tevoren contact op te nemen.

Wat kost het?

Het is altijd moeilijk om te zeggen wat op maat gemaakte trouwringen kosten. Dit omdat het geheel afhankelijk is van het ontwerp. De prijs hangt af van het soort materiaal dat gebruikt zal worden (goud/ zilver / diamant / edelstenen etc.), de hoeveelheid daarvan en daarnaast de arbeidskosten om het ontwerp te vervaardigen. 
Tijdens het eerste gesprek kunnen jullie eventueel aangeven wat je budget ongeveer is, zodat ik hier in het ontwerp rekening mee kan houden. Zodra er een concreet ontwerp is kan ik een gerichte (vrijblijvende) prijsopgave voor jullie maken. Indien deze akkoord is ga ik voor jullie aan de slag.

© 2017 - 2018 Christinedevogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel