Persoonlijk sieraad

Zou u graag een persoonlijk, op maat gemaakt sieraad willen? Dat kan! Naar aanleiding van uw verhaal en uw wensen ontwerp ik voor u, of uw dierbare een persoonlijk sieraad. Door middel van een gesprek kunnen we kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn en kan ik een prijsopgave maken. Indien akkoord ga ik aan de slag met het sieraad.

Veranderen / omsmelten oude sieraden

Ook het veranderen van bestaande sieraden behoort tot de mogelijkheden. Vaak komt het voor dat een geërfd sieraad niet bij de nieuwe eigenaar past en al jaren in de kast ligt. In dat geval kan door een aanpassing van het sieraad of door het omsmelten ervan een sieraad gemaakt worden dat wel past bij de drager. Omsmelten is vooral bij goud de moeite (en kosten!) waard, gezien de hoge goudprijs. Bij zilver is het qua kosten minder aantrekkelijk om oude sieraden/ voorwerpen om te smelten, gezien dit vrij arbeidsintensief is en daardoor de arbeidskosten haast niet opwegen tegen het kopen van 'nieuw' zilver.

Reparaties

Ook voor reparaties aan uw sieraden kunt u bij mij terecht. Het handigste is om hierover contact met mij op te nemen, zodat ik kan bekijken waar het om gaat en wat de kosten zullen zijn voor reparatie.
 

 

© 2017 - 2021 Christinedevogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel